joi, 24 octombrie 2013

Valori ziua 15 si iar IUI

Ieri a fost ziua 15, iar lucrurile aratau foarte bine. Foliculul a crescut de la 16,4 la 20 de mm, iar endometrul de la 7,3 la 8,9 mm. Am vorbit cu doctorita si mergem iar pe inseminare. Am ales aceasta varianta deoarece la o ecografie mi-a spus ca am o mica formatiune care este pe uter si e mai bine sa mergem tot cu IUI. Am fost de acord si pentru ca stiu ca trompa dreapta e ok. Daca era pe trompa stanga ma mai gandeam.
 
Aseara la 21.30 am facut ovritrelle, iar maine, 25 octombrie, ora 10 merg la cabinet pentru inseminare. Sunt foarte curioasa sa vad proba sotului si sa pot sa o compar cu cea anterioara. Sa vedem daca profertilul si tratamentul cu zinc au dat vreun rezultat.
 
Acum sunt foarte stresata si imi pun tot felul de intrebari tampite:
1. Daca am ovulat ieri intre ora de la care am iesit de la eco si ora la care am facut ovitrelle?
2. Daca am facut ovitrelle sigur nu ovulez inainte de 36 de ore?
3. Nu "imbatraneste" prea mult endometrul?
4. O fi ceva in foliculul ala?
 
Nu pot sa imi raspund la niciuna din intrebari. Am vrut ieri sa au teste de ovulatie dar nu am gasit la prima farmacie la care am incercat, asa ca am zis ca e vreun semn si am lasat-o balta!
 
Cu emotii in suflet si cu speranta...
R.

Un comentariu:

  1. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere

Ce spui?

Altă parte din poveste...

 E 2021 și înainte de asta au fost toți anii ăștia despre care am scris până acum sau despre care am tăcut până acum. Nu e ușor să treci mer...